Baby Glimpse
Blog & Vlogs

Help! Ik heb zwangerschapssuiker!!

Zwangerschapsdiabetes, ook wel zwangerschapssuiker genoemd, is iets wat tegenwoordig erg vaak voorkomt bij zwangeren. 1 op de 20 zwangere ontwikkelt zwangerschapsdiabetes. Veel mensen denken dat zwangerschapsdiabetes alleen maar voorkomt bij vrouwen die ontzettend veel zoetigheden nuttigen en/of die een hoog BMI hebben. Helaas hebben alle zwangeren kans om zwangerschapsdiabetes te ontwikkelen. Ook als je maatje 36 hebt en je iedere dag trouw je smoothie nuttigt.

Lees meer

Borstvoeding, krampjes & reflux

Je bent bevallen. Binnen een uur geeft je verloskundige het advies om je kindje al kennis te laten maken met je borst. Als je je kindje bloot op je buik legt, zul je merken dat een kind als instinct heeft om naar de groter en donker geworden tepels te willen kruipen. Je hebt zelf het idee dat er nog helemaal geen melk inzit, maar toch zul je misschien al een klein druppeltje melk waarnemen. Joepie! De eerste productie is daar.

Lees meer

“Build the brand” - met Sparkforce

Beginnend bij het begin. Ik was verloskundige en na mijn eerste kindje begonnen de onregelmatige werktijden en 24 uurs-diensten aan me te knagen. Ik kwam energie te kort en ik dacht, ik wil eruit. Na goede gesprekken te hebben gevoerd met mijn vriend kwam ik steeds meer tot de conclusie, ik wil iets voor mezelf. Eigen baas zijn en vooral eigen tijden kunnen indelen. Mijn passie ligt wel bij alles wat met zwangerschap, baby’s en moederschap te maken heeft dus uiteindelijk vond ik het starten van een echopraktijk de juiste keus.

Lees meer

Flesjes & fopspenen: welke zijn het fijnst

Tijdens de echo zien wij vaak de handjes bij het gezichtje van de kinderen. Duimt het kindje nou? In de buik hebben kinderen nog niet echt een zuigbehoefte. Wel vinden ze het fijn om hun handen zo dicht mogelijk bij hun gezicht te houden. Zodra de kindjes ter wereld komen, verandert dit direct. Ze lijken niet verzadigbaar! Als je je pink in de mond stopt van je kindje, zul je merken wat een zuigbehoefte dat kleine wezentje al heeft.


Lees meer

The Baby Glimpse Goodiebag - part 2

In part 1 hebben jullie al een heleboel mooie merken, producten en acties voorbij zien komen. Maar we hebben hard gewerkt om nog veel meer moois aan dit rijtje toe te voegen. Vandaar dat er ook een part 2 komt. Hier komen de volgende top merken die wij mogen toevoegen aan onze unieke goodiebag.

Lees meer

The Baby Glimpse Goodiebag - part 1

Wij zijn ontzettend trots om jullie te vertellen dat wij bij iedere 3D.4D echo een geweldige Goodiebag aan jullie mogen meegeven vol prachtige merken. Baby Glimpse is continue in ontwikkeling. Wij staan voor hoge kwaliteit service en willen ieder bezoek magisch maken. Jouw zwangerschap is een bijzonder moment, daarom willen wij graag iedereen in contact brengen met de mooiste bedrijven en merken. Kom langs bij Baby Glimpse en neem na afloop een geweldige Goodiebag mee naar huis.* Deze Goodiebag is zo goed gevuld dat ik er 2 blogs over ga schrijven. Nu part 1!

Lees meer

Zwanger zijn tijdens de COVID-19 tijd

Wat een onwerkelijke tijd. Het lijkt wel of we deel uitmaken van een film. Iedere ochtend besef ik weer dat het geen droom was, maar dat deze surrealistische tijd onze werkelijkheid is.

Lees meer

Mijn bevallingsverhaal

December 2016, de maand waarin ik erachter kom dat wij zwanger waren! Wat waren wij blij en wat voelde het bijzonder. Het liefste wilde ik dit direct van de daken schreeuwen! Het heeft daarom ook niet lang geduurd, of wij vertelde ons geweldige nieuws aan onze familie (ik was toen 6 weken zwanger en had nog net niet de eerste echo gehad).

Lees meer