Baby Glimpse
Blog & Vlogs

Zwanger! Wat nu??

Blog Jacqueline Steenbeek – Baby Glimpse Prenataal Echocentrum

Je ziet een plusje verschijnen op je zwangerschapstest! Is het echt waar? Ben ik zwanger?? Er raast van alles door je heen.. een klein wondertje is op komst. Wat moet ik allemaal regelen? Wanneer gaan we het onze familie en vrienden vertellen?

Lees meer

#VLOG | Zwangerschapswens

Heb je samen met je partner besloten om graag zwanger te willen worden? Waar moet je dan rekening mee houden?

Lees meer

Last van je hormonen? #$^$%&

Je gaat op de weegschaal staan… 6 kilo zwaarder!! En je bent net 15 weken onderweg. ’s Avonds is het feestje van je beste vriendin. Je wil graag nog je favoriete broek aantrekken, maar met verschillende jumps krijg je alsnog je broek niet aan. Dan maar die wijde jurk aan voor het feestje. Opgedoft en wel kom je beneden. Je vriend kijkt je van top tot teen aan, wat heb je nu toch aangetrokken. Met een flinke sneer roep je boos: “Houd je mond! Ik pas helemaal niks meer!!”

Lees meer

De eerste voeding

Ze is nog geen uur oud en daar ligt ze dan, bloot op mijn borst. Hier had ik negen maanden naar uitgekeken! Met een rollercoaster aan emoties die door mijn lichaam heen razen, bewonder ik mijn dochter. Ze maakt lieve zachte geluidjes en deze maken al snel plaats voor hard gehuil. Met heel veel kusjes probeer ik haar te sussen. Daarna leg ik haar aan de borst en zodra ze mijn tepel in haar mond heeft, begint haar zuigtechniek op gang te komen. Wat geweldig hoe moedernatuur dit allemaal heeft geregeld.

Lees meer

Fit erin - Fit eruit

Midden in de nacht word ik wakker. Nee toch?! Heb ik nu in mijn broek geplast? Van schrik spring ik uit bed. Voor ik kan beseffen wat er aan de hand is, voel ik een waterval langs mijn benen lopen. GEBROKEN VLIEZEN!! De start van de bevalling is daar! Maar hoe nu verder? Gaat het vannacht gebeuren? Of misschien toch pas morgen?

Lees meer