Baby Glimpse
Blog & Vlogs

The Baby Glimpse Goodiebag - part 1

Wij zijn ontzettend trots om jullie te vertellen dat wij bij iedere 3D.4D echo een geweldige Goodiebag aan jullie mogen meegeven vol prachtige merken. Baby Glimpse is continue in ontwikkeling. Wij staan voor hoge kwaliteit service en willen ieder bezoek magisch maken. Jouw zwangerschap is een bijzonder moment, daarom willen wij graag iedereen in contact brengen met de mooiste bedrijven en merken. Kom langs bij Baby Glimpse en neem na afloop een geweldige Goodiebag mee naar huis.* Deze Goodiebag is zo goed gevuld dat ik er 2 blogs over ga schrijven. Nu part 1!

Lees meer

Zwanger zijn tijdens de COVID-19 tijd

Wat een onwerkelijke tijd. Het lijkt wel of we deel uitmaken van een film. Iedere ochtend besef ik weer dat het geen droom was, maar dat deze surrealistische tijd onze werkelijkheid is.

Lees meer

Mijn bevallingsverhaal

December 2016, de maand waarin ik erachter kom dat wij zwanger waren! Wat waren wij blij en wat voelde het bijzonder. Het liefste wilde ik dit direct van de daken schreeuwen! Het heeft daarom ook niet lang geduurd, of wij vertelde ons geweldige nieuws aan onze familie (ik was toen 6 weken zwanger en had nog net niet de eerste echo gehad).

Lees meer

Weeënpijn! 10 Tips om hiermee om te gaan

Een onbeschrijflijke pijn schiet door je lichaam. De pijn komt en gaat. Het is een pijn dat je niet kent. Dit maakt het lastiger om deze pijnscheuten goed op te kunnen vangen. Ook het idee van controleverlies en de onwetendheid over wat er nog gaat komen, zorgt voor nog meer angst tijdens de bevalling.

Lees meer

NPO3- Vier handen op een buik

Voor het NPO3 programma ‘Vier handen op een buik’ kwam Victoria Koblenko samen met zwangere Jennifer langs bij ons in de praktijk voor een echo!

Heb jij de uitzending gemist? Bekijk de uitzending via de link hierboven!

Lees meer

Uitzetlijst.. Wat kan je zeker goed gebruiken voor je baby?

Je bent zwanger. De uitgerekende datum komt steeds dichterbij. Heb je alles wel in huis? Ben je er klaar voor? Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken als je voor de eerste keer zwanger bent.

Lees meer

Heb jij de kinkhoest-vaccinatie al gehaald?

Ben jij zwanger? Heb jij je vaccinatie al gehaald?

Lees meer

VLOG: Zwangerschap & Huidverzorging

Je bent zwanger, dus de hormonen razen door je lichaam. Maar wat doen al deze hormonen met je huid? En wat kan je het beste doen om je huid zo goed mogelijk te verzorgen?

Lees meer