Terug naar Blog
foto_goodiebag_deel_2

The Baby Glimpse Goodiebag - part 2

Gepubliceerd op 17 september 2020 15:00

In part 1 hebben jullie al een heleboel mooie merken, producten en acties voorbij zien komen. Maar we hebben hard gewerkt om nog veel meer moois aan dit rijtje toe te voegen. Vandaar dat er ook een part 2 komt. Hier komen de volgende top merken die wij mogen toevoegen aan onze unieke goodiebag.

7- Koeka


Net als met andere merken hebben we ook met Koeka al een langere samenwerking. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op want Koeka is een zeer grote speler op de baby markt. Ook privé hebben we voor onze kindjes de hele kinderkamer tot aan de box aan toe, ingericht met Koeka. Onze nieuwste samenwerking houdt in, dat je 15% korting krijgt op hun collectie. Dit is uniek want Koeka doet normaal niet aan kortingen en zeker niet op de nieuwste collectie. Neem snel een kijkje op hun website en verlekker je zelf met al het moois dat ze aanbieden.

8- Nijntje


Wie kent Nijntje nou niet? Ze hebben veel speelgoed en spelletjes, maar ook knuffels en zelfs televisie programma’s. Nu hebben ze iets enorm leuks in de Goodiebag gestopt. Wat is het eerste dat je doet bij je kindje als het net geboren is? Juist, je doet een mutsje op om het hoofdje lekker warm te houden. En dat is nou net wat je krijgt. Een te gek Nijntje mutsje!

9- Difrax


Een baby heeft heel veel zuigbehoefte. Natuurlijk om goed te drinken zodat het snel kan aansterken en groeien. Maar soms hebben ze genoeg gehad maar de behoefte blijft. Ze kunnen dan erg huilerig en zeurderig worden. Een goede uitkomst is dan natuurlijk een speen. Difrax is al jaren het bekendste merk op het gebied van speentjes en later flesjes. Zodra een baby goed de speen pakt, zal het ook goed dezelfde fles pakken van hetzelfde merk. Ze zijn dan al bekend met de vorm en structuur van de vorm van de speen/fles. Difrax heeft daarom “new born” speentjes in de Goodiebag gestopt. Ze zijn ook nog eens met een leuk Clini Clown uiterlijk dus je steunt meteen ook het goede doel. Dat zijn welgeteld 3 vliegen in 1 klap.


10- Hannah


Ook aan de moeders is gedacht in deze Goodiebag. Je krijgt namelijk 2 flesjes van Hannah Skincare. De ene heet “4YOUth” en de andere “Brilliant Touch”. De eerste geeft direct een liftend, opvullend en voelbaar zacht resultaat. En de ander geeft direct een soft focus-effect, voor een egale en gave huid. Als je eenmaal deze geweldige producten geprobeerd hebt, wil je niet anders meer. Ik zeg, “Verwen jezelf en geniet van deze top producten van Hannah!”

11- DercQues


Luxe sneakers zijn een must in elke kledingkast voor zowel mannen als vrouwen. DercQues is een nieuw Nederlands merk waarbij Design en Quality voor op staan. De sneakers worden met de hand gemaakt door echte ledermeesters uit Portugal. Ze zien er luxe en stijlvol uit en kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Jullie krijgen nu 50% korting op deze toppers.

12- Qtus


Een relatief nieuwe speler op het gebied van kinderwagens is Qtus. Dit is een Duits merk en als Duitsers ergens bekend om staan, dan is het wel hun kwaliteit. Qtus houdt zich dan ook vast de Bauhaus-stijl. Vereenvoudigde ontwerpen en focus op gebruiksgemak, functionaliteit en comfort. We hebben natuurlijk zelf ook deze kinderwagens en we zijn er weg van. Ze zijn lekker licht, en zoals Qtus zelf al aangeeft, erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zien ze er ook gewoon mooi en degelijk uit. In de Goodiebag zit een 10% kortingsbon zodat ook jij straks je kindje in stijl kan rondrijden.

13- Joey Uffelie Film & Photography


Joey Uffelie is een zeer getalenteerd fotograaf. Daarnaast werkt hij ook met film waardoor je prachtige momenten van jou en je gezin kan laten vastleggen voor het leven. Hij kan ze zeer deskundigen editten waardoor een video ontstaat die echt tot leven komt. Van slowmotionbeelden tot drone opnames en van kleurbewerking tot prachtige muziek onder je video, Joey creëert iets waar je emotioneel van wordt en dat voor altijd bij je blijft.Wie wordt hier nu niet blij van?! Wij zijn ontzettend enthousiast en trots dat wij van al deze prachtige merken iets mogen toevoegen aan onze Goodiebag! Ben jij zwanger? Plan dan snel je 3D/4D echo in en krijg onze geweldige en unieke Goodiebag cadeau! Let op, we hebben 60 Goodiebags beschikbaar gesteld, dus OP=OP!

Tot snel in de praktijk!

Liefs x

Jacqueline Steenbeek

Mama van Julia en Dean, Verloskundige en Eigenaresse Baby Glimpse