Terug naar Blog
foto_goodiebag_deel_1

The Baby Glimpse Goodiebag - part 1

Gepubliceerd op 04 september 2020 17:29

Wij zijn ontzettend trots om jullie te vertellen dat wij bij iedere 3D.4D echo een geweldige Goodiebag aan jullie mogen meegeven vol prachtige merken. Baby Glimpse is continue in ontwikkeling. Wij staan voor hoge kwaliteit service en willen ieder bezoek magisch maken. Jouw zwangerschap is een bijzonder moment, daarom willen wij graag iedereen in contact brengen met de mooiste bedrijven en merken. Kom langs bij Baby Glimpse en neem na afloop een geweldige Goodiebag mee naar huis.* Deze Goodiebag is zo goed gevuld dat ik er 2 blogs over ga schrijven. Nu part 1!

Laat ik ten eerste vertellen dat met alle merken en producten die in de Goodiebag zitten wij zelf persoonlijke ervaringen hebben, dus weten we dat het gewoon goed is.

1- Puckababy


We hebben natuurlijk al een samenwerking met Puckababy voor de “Pret Echo Deluxe”. Dus we kennen het bedrijf en de producten die ze maken. Ook slapen onze kindjes in deze geweldige “4 Seasons” slaapzak. Nooit gezeur, of vervelend om de kindjes naar bed te doen. Wanneer het bedtijd is, is het hup, de slaapzak aan en lekker slapen. Of het nou zomer of winter is, ze slapen altijd goed. Voor onze Goodiebag heeft Puckababy super zachte knuffeldoekjes beschikbaar gesteld. Heerlijk voor de baby’s om met zo’n knuffeldoekje in slaap te vallen.

2- Kruidvat


Voor ons staan goede en betaalbare luiers hoog in het vaandel. We hebben natuurlijk meerdere merken geprobeerd maar eigenlijk komen we altijd weer terug bij de luiers van de Kruidvat. Ze zijn makkelijk aan en uit te doen en ze absorberen een flinke hoeveelheid vocht. En geloof me, zeker 's nachts kunnen die kleintjes heel wat plassen, maar vrijwel nooit lekken ze door. In de Goodiebag zit daarom ook een pakketje met wat luiers van de Kruidvat zodat jullie ze zelf kunnen ervaren.

3- Belly Print


Hoe leuk en uniek is dit? Een eigen sculptuur van jouw zwangere lichaam. Een prachtig accessoire dat je een mooie plek kan geven in je huis. Je wordt eerst 3D in kaart gebracht met behulp van een scan apparaat. Vervolgens worden eventuele oneffenheden vakkundig weggewerkt en wanneer je helemaal tevreden bent wordt je 3D lichaam omgetoverd tot een tastbaar beeldje. Je hebt keuze uit verschillende groottes, materialen en kleuren waarvan de sculptuur gemaakt moet worden. Onze samenwerking houdt in dat in de Goodiebag een kortingscode zit van …%. Die kans kan je niet laten liggen, want doe je het niet, dan kan je spijt krijgen dat je het niet hebt laten doen, want zo heel vaak ben je niet zwanger in je leven.

4- Fabulous Mama


Dit is ook echt te gek! Een super leuke magazine van Fabulous Mama, gratis en voor niks in jouw Goodiebag! Deze magazine is het glossy lifestyle magazine voor trendy moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Wij vinden deze magazine de leukste op het gebied van moederschap, lifestyle en een heleboel glamour. Wij weten zeker dat je geen genoeg gaat krijgen van Fabulous Mama, dus gelukkig kan je je abonneren voor veel meer leesplezier.

5- Mini Monkey


Als er 1 ding is dat je zult moeten aanschaffen straks voor je kleine dan is het wel een draagzak. Je baby is dan lekker dicht bij je dus voor zowel jou als je kleine zal dat een gevoel van genegenheid geven. Tevens is het makkelijk want je hoeft niet met kinderwagens te gaan sjouwen. Mini Monkey draagzakken zijn innovatief en maken het leven van de ouder makkelijker. De draagzakken zijn klein, makkelijk op te vouwen, en je kleine zit heerlijk veilig bij je. Mini Monkey maakt het mogelijk om deze “toch al niet te dure” draagzakken met 10% korting te kunnen kopen en hun flyer met informatie en korting zit dus in onze Goodiebag.

6- Onze MOMS Sweater

Wij hebben bij Baby Glimpse onze eigen leuke en kwalitatief zeer goede sweater. Alle aanstaande moeders mogen die trui met trots dragen want de tekst op deze te gekke trui zegt het al. “who run the world MOMS.” Normaal te koop bij ons voor €49,50, maar nu met 20% korting.

Dit is deel 1 van de Goodiebag en al het leuks dat er in zit. Blog 2 met de andere producten en merken volgt snel. Intussen kunnen jullie deze merken alvast Googlen zodat jullie een indruk krijgen van alles. En misschien kun je jezelf alvast lekker maken voor het geval je straks zelf met zo’n geweldige Goodiebag de deur uitloopt, nadat je de prachtige 3D/4D echo hebt gemaakt bij ons in de praktijk!


Liefs,

Jacqueline Steenbeek

Moeder van 2 kinderen, verloskundige & eigenaresse Baby Glimpse